cari_carian

Thursday, 14 July 2011

what's on my mind??

had0iyh..puas tunggu ilham x turun2 -_-". lps aku tulis ayat first entry ni pn ambik mse nk wt ayat kedua. memandangkan ilham tak kunjung tibe, aku nk merapu sket lahh..hehe. tp kali ni xde kaitan ngn p0litik2 nih. 'fenin' pale aku ngn p0litik zaman skunk ni.

nawaitu asal aku time memula bl0ggin' ni tak terlintas sgt plak nk tulis bab2 p0litik. tp mse nk update bl0g ni balik lps 3 bln lebih buat, isu Bersih tengah hangat2 pisang g0reng. s0 berkumandang la suara2 p0litik sumbang kt bl0g ni. l0l

tp alang2 dah mnyeluk p0ket biar sampai ke pangkal lengan laa...an an an?? aku cdg2 nk c0ntinue je main t0pic bl0g ni, tp dgn lebih rand0m and independent. i ain't myself if i ain't be myself, sincerely aku mmg ade minat dlm p0litik local and s0metimes 'over0cean'. s0 aku rase takde masalah utk terus p0litiking...

and sempena entry terbaru ni aku nk kenalkan s0rg newc0mer dlm bl0g the_unseen sights ni, anas_hoho yg akan menjadi panel utk bantu aku yg kdg2 keputusan idea. at least klu takde idea mcm skunk ni takde la aku merapu lg kan...hehe.

anas_hoho kesepian ~

p/s : gmbar di atas bkn la sebiji b0la..keyh

3 comments:

breaks_on !!